Tervetuloa Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Don Nimenhuuto-sivulle!

Nimenhuudon avulla opettajat / vastuuvetäjät tiedottavat harrastajia tulevista treeneistä ja niiden sisällöistä etukäteen, jolloin esim. oikeat varusteet on helpompi ottaa mukaan ja toisaalta välttyä turhalta varusteiden turhalta kantamiselta. Palvelun materiaalit-osioon tullaan hiljalleen lisäämään esim. teoriapaketteja ja vyöarvokohtaisia vyökoevaatimuksia.

Palvelussa harrastajat voivat käydä ilmoittamassa saapumisensa treeneihin tai poisjäämisensä yhdellä klikkauksella. Tämä ei ole välttämätöntä, mutta helpottaa treenin vetäjää harjoitusten suunnittelussa.

Laji Taekwon do itf
Kotipaikka Kuopio
Jäseniä 41
Joukkueella ei ole julkisia tapahtumia. Ole hyvä ja kirjaudu sisään nähdäksesi tapahtumat.
Kari

En kaiketi pääse pikkujoulun aloitukseen. Mutta yritän tulla jatkolle.

Teemu ilmoittautui in

Note that we have two cats! So if you are allergic, prepare your medicines :)

Teemu

Hox!